FNRS

FNRS logo

De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) is dé branchevereniging voor hippische ondernemers. Ruim 400 bedrijven, waaronder maneges, pension- en trainingsstallen en opfokbedrijven zijn aangesloten bij de FNRS.
De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche. De FNRS helpt haar leden om vanuit hun eigen passie op een bedrijfsmatige en rendabele manier hun klanten het plezier met paarden te laten beleven. Centrale thema’s zijn kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid.

FNRS-ruitersportcentra staan voor hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid. Om consumenten te helpen bij het kiezen van een ruitersportcentrum, werkt de FNRS met een sterrensysteem. Aan de hand van deze sterren is te zien wat een ruitersportcentrum aan faciliteiten en mogelijkheden in huis heeft.
Het ontwikkelen van de hippische branche op het gebied van kwaliteit en kennis is een van de kerntaken van de FNRS. De FNRS zet zich actief in om de kwaliteit van haar leden te versterken en daarmee de gehele hippische branche een boost te geven.


Contact
W: www.fnrs.nl
E:  info@fnrs.nl
T: 088- 02 24 300