NHK op Horse Event 2017

Horse Event is het grootste paardenevenement in Nederland. Tijdens het weekend van 8, 9 en 10 september zijn er iedere dag zo'n 150 clinics en shows met en over paarden te zien. Dit jaar komen onder andere de bekende ruiters en trainers zoals Rien van der Schaft, Bastiaan de Recht, Imke Schellekens-Bartels, Albert Voorn, Jesse Drent en Eva Roemaat naar Horse Event. Daarnaast is ook Britt Dekker te zien, komt de rage uit Finland: Hobbyhorsing over en is er een NK paardenvlechten. De hoofdact is er een van wereldformaat: de bekende trainster uit Frankrijk sluit iedere dag af met een spectaculaire show waarin vrijheidsdressuur gecombineerd wordt met de klassieke dressuur. Naast alle shows in de 12 verschillende pistes zijn er zo'n 200 stands te bezoeken met de meest verschillende producten voor jou en je paard. 

Natuurlijk kan het Nederlands Hippisch Kenniscentrum niet ontbreken en zijn ook wij aanwezig op Horse Event 2017. Het NHK is samen met de verschillende kennispartners te vinden in de kennishal. Lees hieronder meer!

Horse Event 2017

Kennishal

In de kennishal vind je alle paardenkennis onder één dak. Alle kennis over paarden, de gezondheid, maar ook het houden van vind je in deze hal. Je kunt hier het volgende vinden:

  • Museum van Dr. Helmut Ende: In dit museum kruip je binnen in het paard. Je kunt alle organen bekijken en verschillende veterinaire zaken worden tentoon gesteld. Meer leren over je paard en hoe hij/zij in elkaar zit: Kom dan naar het veterinair museum! 
  • Stands van FNHO-leden: Om het museum staan de stand van de FNHO-leden (ook wel de Federatie van Hippische Ondernemers). Dierenartsen, hoefsmeden, fysiotherapeuten, zadelpassers enzovoorts geven antwoord op al jouw vragen! 
  • Workshoppiste: In de workshoppiste komen verschillende onderwerpen over de gezondheid, het welzijn en het houden van paarden aan bod. Zo wordt er het verschil tussen een fysiotherapeut en een masseur uitgelegd, laten we zien hoe je het gewicht van je paard bepaald en vindt er de finale van de kennisquiz plaats! Bekijk hier het programma.
  • NHK: Ook het NHK is aanwezig in deze hal met een groot meeting point. Wil jij meer weten over paarden of heb je een vraag, stel deze dan hier! Daarnaast kun je meedoen aan de NHK Kennisquiz, hieronder lees je meer hierover. 

Daarnaast vind je in deze hal ook nog andere standhouders. Meer informatie vind je op: http://www.horse-event.nl/locatie/kennishal/

Museum Helmut Ende

NHK: Kennisquiz

Tijdens Horse Event kun je de NHK Kennisquiz doen in de kennishal! De NHK Kennisquiz bestaat uit een aantal meerkeuzevragen. De antwoorden op deze vragen vind je in de kennishal: bij de stands en in het museum. Degene die alle vragen goed beantwoorden, worden uitgenodigd voor de finale aan het einde van de dag. Tijdens de finale worden er ook weer vragen gesteld en maak je kans op leuke prijzen! 

Naast de kennisquiz kun je ook al je vragen stellen in de stand. Mocht je naar aanleiding van de workshop in de workshoppiste nog vragen hebben over het onderwerp, dan kun je die naderhand in de NHK-stand vragen!

Stands Horse Event

Winactie: win 2 x 2 VIP-kaarten voor Horse Event 2017

Het NHK geeft samen met De Boer Horsetrucks 2 x 2 VIP-kaarten (2 voor zaterdag, 2 voor zondag) weg voor het spektakel in september. Met deze VIP-kaarten heb je naast toegang tot Horse Event, ook een gratis parkeerplaats bij de ingang, toegang tot het VIP-terras met uitzicht op de hoofdpiste en lunch en/of diner zijn inbegrepen. 

Wat moet je hiervoor doen?

- Like De Boer Horsetrucks en NHK op Facebook
- Like en deel het Facebookbericht

Wie weet zit jij straks tussen de VIP's op Horse Event! De eerste twee kaarten worden tijdens de eerste actie verloot, deze loopt van 9 tot en met 15 augustus. Op 16 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. Van 23 tot en met 29 augustus loopt de tweede actie, waarbij de tweede set kaarten te winnen is. De winnaar hiervan wordt op 30 augustus gemaakt! 

 

VIP-kaart Horse Event
Vragen?

Heb je een vraag? Stel hem hier! En ontvang binnen vijf werkdagen antwoord van ons redactieteam!

 

Nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwste informatie op www.nhk.nl. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!